Synode 2022Op zaterdag 5 maart begint de Synode 2022 va de Europees-Continentale Provincie van de Broedergemeente. Deze zal als digitale Synodezitting plaatsvinden. De openingsdienst van de Synode wordt zondag 6 maart om 09:30 uur vanuit de kerkzaal in Herrnht gestreamd en is live via https://youtu.be/9VOOwA4mqao te bekijken. 

Op 24 december 2021 (kerstavond) om 18:00 uur
gaat hier de kerstnachtviering in tijden van lockdown" in premiere.
Een dienst vanuit verschillende kerken en huizen
van de Evangelische Broedergemeente in Nederland.
Met de lezing van het kerstverhaal uit Lucas 2
en liederen om zelf (samen) thuis te zingen.
WIj hopen dat u met ons mee wilt vieren.

passion 2168797 640Omdat niet overal op Goede Vrijdag 2021 de sterfuurliturgie 
fysiek gevierd kan worden, heeft br. Johannes Welschen,
lid van het Provinciaal Bestuur, een overdenking voor de
Goede Vrijdag opgenomen.

I.v.m. de beperkte mogelijkheden van fysieke kerkdiensten bieden wij dit jaar de lijdensoverdenkingen als Evangelische Broedergemeente in Nederland digitaal aan. De zesde lijdensoverdenking komt uit de Evangelische Broedergemeente Amsterdam-Zuidoost

 Titel NederlandsVanaf zondag 7 maart 2021 06:00 (CET) uur vindt u hier een internationale online-dienst voor de Europees-Continentale Provincie van de Evangelische Broedergemeente in drie talen. Deze dienst is deel van het digitale synodeforum op 6/7 maart 2021 en is beschibaar voor iedereen.

I.v.m. de beperkte mogelijkheden van fysieke kerkdiensten bieden wij dit jaar de lijdensoverdenkingen als Evangelische Broedergemeente in Nederland digitaal aan. De derde lijdensoverdenking komt uit de Evangelische Broedergemeente Zeist.

U kunt hier de audiodienst van de gemeente Haaglanden voor de 14e zondag na Trinitatis downloaden.

Intro preek 020200607Op zaterdag 6 juni 2020 zou in Neudietendorf (Duitsland) de Synode 2020 van de Europees-Continentale Provincie van de Evangelische Broedergemeente beginnen.Voor het eerst een Synode in Neudietendorf (niet ver verwijderd van Erfurt in de deelstaat Thüringen).