csm banner synode 2024 df7c3df908Vandaag is het vrijdag 14 juni. De laatste dag van de Synode is aangebroken. Een spannende dag, waarop we over ontzettend veel voorstellen moeten stemmen. Het werk van een hele week komt nu tot een eind. Iedereen is gespannen om welke voorstellen doorgaan. En tevens wordt vandaag ook het Synodebestuur voor de volgende zitting gekozen.

Maar we beginnen zoals elke dag met gebed voor iedereen die om 7 uur al wakker is. Het was mooi om te zien hoe de gebedsgroep gedurende de week met de dag groter is geworden.

csm banner synode 2024 df7c3df908Vandaag is het donderdag 13 juni, de dag waar we extra naar uit hebben gekeken, is aangebroken. Dit is de dag van de uitslag van de verkiezingen.

De dagopening is met Bijbelstudie in de commissies.

csm banner synode 2024 df7c3df908En dan is het alweer woensdag…..omdat je de gehele dag lekker bezig bent weet je ten eerste niet meer welke dag het is. En ten tweede als je wel weet welke dag het is, wil je op dat moment niet geloven dat het daadwerkelijk die dag echt is. Woensdag 12 juni een nieuwe dag met nieuwe voorstellen, verslagen en vooral nieuwe kansen! 

csm banner synode 2024 df7c3df908

BREAKING NIEUWS

Verkiezing van nieuwe leden van het Provinciaal Bestuur

Gefeliciteerd Erdmute Frank en Lilian Stuger-Kembel met uw verkiezing in het Provinciaal Bestuur!

csm banner synode 2024 df7c3df908Dag 4 van de synode

En toen was het de 4e dag … we zijn al over de helft van onze synode-dagen.

Het ochtendgebed begon om 7 uur, eenieder die behoefte daaraan heeft, mag dagelijks hieraan deelnemen. In de commissies zijn wij gestart met het bespreken van de tekst Markus 14: 3-9 met de vraag “waarvoor hebben we genezende herdenking nodig”. Daarna hebben wij voorstellen en verslagen besproken. Na al het harde werken, was het tijd voor een koffie/thee break.